TIS Activa

Una, dues i TIS!

Qui som?

Som TIS Activa, una entitat dirigida a persones entre 45 i 67 anys que vol proporcionar les eines necessàries per accedir al món laboral. La nostra intenció és ajudar a persones en situació d'atur i que busquen treball sense resultats.

Volem facilitar la recerca de feina a persones amb experiència insuficient, o que es troben amb dificultats socials; també la finalitat d'aquesta pàgina és ensenyar com trobar una ocupació en qualsevol àmbit i amb tota mena de recursos.

TIS Activa està elaborada per lluitar contra la pobresa, la vulnerabilitat, les desigualtats, ajudar a persones en risc d'exclusió social... Per aquest motiu proporcionem una alternativa social, formativa i laboral.


És una entitat no lucrativa creada a Catalunya (Barcelona, districte municipal  d'Horta-Guinardó) l'any 2012, amb més de 20 seus repartides per tota la comunitat catalana, abastint Girona, Tarragona i Lleida.


L’equip de professionals de TIS Activa està format per Mònica Quesada (creadora) , Tamara Puig (coordinadora) , Sandra Sans (treballadora social) i Judith Ramoneda (directora).


A més a més, les quatre ens ocupem del tracte directe amb els usuaris aconsellant, concedir entrevistes personals, supervisant la biblioteca per resoldre qualsevol problema.


La nostre intenció és que en un futur pròxim poder comptar amb la resta de les comunitats autònomes.
       
Enviar emailcontador de visitas