Esquina1 Esquina2
pbbenlloch1Associació cultural Penya barcelonista de Benlloch
Som un poble en moviment
Carrer Aigüa
12181 Benlloch
Castelló de la plana
Carlos:650588153-Fernando:615517075
pbbenlloch@hotmail.com
David:615875789-Ivan:695648769Noticies

Noticies del entorn de les penyes
28 mayo
Succes en la trobada mundial (declaracións penyes barcelonistes de catalunya)

El president de la penya barcelonista de Ceuta ha abandonat la Trobada mundial de la cosa perquè el president del Barça ha dit unes paraules en català (oh!). Altres membres de penyes s´han queixat del gir catalanista del club ; que no es pot barrejar Barça i política, que parlar en català es una manca de respecte pels espanyols, que el Barça es de todos los españoles i blablabla. La culpa és nostra, bé, ben bé nostra no, sino de les juntes d'en Nuñez, Casaus, Gaspart i tota la colla de camuflats que es van dedicar a sembrar barcelonismo por la piel de toro . De fet, es ben sabut que la compra d'aquests penyistes era una forma de desvirtuar la base social del club i de tenir uns milers de vots captius per utilitzar-los quan convingués.
Si als penyistes espanyols no els hi agrada que un club català sigui català, si els hi molesta que no volem renunciar a ser el que som , si tant ofesos estan...bon vent i barca nova!.
També tenen la possibilitat de crear penyes del Yokohama Marinos, ben segur que allà els hi faran un cas espectacular i espanyolitzaran el club, sense fer política, evidentment

pbbenlloch4

Fes-te soci!!
Enviar email

contador de visitas
Esquina3 Esquina4