ARTESANS DEL FORMATGE


 
OVELLA CURAT

Formatge Curat d'ovella de pell florida, raspallada durant la maduració i impregnada d'oli d'oliva que penetra dins el formatge accentuant el seu sabor. La maduració és d'entre 5 i 6 mesos.

Format de 3 kg.





Llets










OVELLA LLET CRUA

Formatge Curat d'ovella a partir de llet crua sense tractament tèrmic, net d'escorça, trencallós però a la vegada mantegós en boca-
La maduració és d'entre 5 i 6 mesos.

Format de 2.5 kg




Llets











Torna al menú de Formatges

            
     Segueix-nos a Facebook

FORMATGES VILATZARA
Vilassar de Mar (BCN)
Elaboració artesanal de formatges de vaca, cabra i ovella
Carles Chico , formatger artesà alimentari núm. 0062 fr

mail: formatgesvilatzara@gmail.com


            
Esquina3 Esquina4

pagina web gratis