ARTESANS DEL FORMATGE

               Fires                                    Events             

 





NOTICIARI




ARRANQUEN EL 2017 AMB DUES NOVES PROPOSTES DE FORMATGES PER ELS MES SIBARITES.






Ovella de llet crua.

Palentí d'origen, passa per una afinació Vilatzara, on es potencia molt el sabor de la llet crua d'ovella desenvolupant així nous aromes provocats per la re-fermentació de la seva pasta. Amb 6 mesos de curació i la pasta trencallosa al tall però mantegosa en boca, s'hi troben gusts a ....

                                                                                                                                                                                                                             


  Cabra sense Lactosa Curat.

Això sí que és una autèntica joia per aquelles persones que són intolerants a la lactosa i volen gaudir de tot el sabor d'un bon formatge de cabra.

Partint d'un formatge de dues setmanes, a Vilatzara el madurem i afinem per tal que concentri tot el sabor d'un bon formatge de cabra curat. Tant és així, que demana ser regat per un bon vi. 



                                                                                                                                                                                                                                     
Aquest any, seguirem amb els tallers de formatges per petits i grans   
https://youtu.be/TII19Wuo4QY

                                                                                                                                                                                                                                     

NOVETATS A LA VISTA

Es perfila un nou formatge Vilatzara,,, LA CREU

LA CREU


Un formatge tou amb una afinació d'unes sis setmanes, encara no tenim imatge del seu resultat final, així que, toca tenir paciència per poder-lo assaborir.
                                                                                                                                                                                                                                     
                                                                                      


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Torna al menú de Formatges     












FIRES
                                                                                                                                                                                                                                     
QUINA ?  ON, QUIN DIA ?


FIRA D'ARTESANS A LA PLAÇA SARRIÀ PLAÇA SARRIÀ DE BARCELONA, 12 DE FEBRER


FIRA D'ARTESANS A LA PLAÇA SARRIÀ PLAÇA SARRIÀ DE BARCELONA, 26 DE FEBRER


MERCAT DE RIELLS DEL FAI BIGUES I RIELLS DEL FAI (BCN),  5 DE MARÇ


FIRA FORA ESTOCS  VILASSAR DE MAR (BCN), DISSABTE 4 DE MARÇ


 FIRA D'ARTESANS A SARRIÀ PLAÇA SARRIÀ DE BARCELONA, DIA 12 DE MARÇ


FIRA DEL BRUNYOL FIGUERES. C/ SANT PAU (RAMBLA), DIA 18 DE MARÇ





Torna al menú de Formatges






EVENTS
                                                                                                                                                                                                                                     
                          QUIN?                              ON?  QUIN DIA ?
.







Torna al menú de Formatges








            
     Segueix-nos a Facebook

FORMATGES VILATZARA
Vilassar de Mar (BCN)
Elaboració artesanal de formatges de vaca, cabra i ovella
Carles Chico , formatger artesà alimentari núm. 0062 fr

mail: formatgesvilatzara@gmail.com


            
Esquina3 Esquina4

pagina web gratis