ARTESANS DEL FORMATGE




Actualment  us podem oferir tota aquesta varietat de formatges que us presentem a continuació.


FARCELL   (formatge tendre)                            
 

  DESNATAT  (formatge baix en calories)            
     

FLOC   (formatge cremós)                                     

 BLAU DE MAR   (formatge gustós)                  



CRU DE VACA   (formatge de llet crua)          

 PELUT   (formatge semicurat)                              



ROMANÍ    (formatge semicurat aromátic)       

 PUDENT  (formatge llet crua)                                     



RULO  (formatge blanc característic)                  

 C.E.R.   (formatge curat mescla)              



 TUPÍ   (crema forta amb ratafia    



OLI FI BOLETES     ( pasta làctica )                   




CURAT I TENDRE SENSE LACTOSA      


 OVELLA    (formatge curat)                       



OVELLA DE LLET  CRUA                                   

            
     Segueix-nos a Facebook

FORMATGES VILATZARA
Vilassar de Mar (BCN)
Elaboració artesanal de formatges de vaca, cabra i ovella
Carles Chico , formatger artesà alimentari núm. 0062 fr

mail: formatgesvilatzara@gmail.com


            
Esquina3 Esquina4

pagina web gratis