IVAN ARIAS

Translator / Interpreter


CA / CZ / EN / ES / FR / RU


MOB (+34) 649 905 960
BCN (+34) 933 803 439
MAD (+34) 912 901 455
www.tradinfo.es
tradinfo@bk.ru

Añádeme como contacto a tu móvil

Afegeix-me com a contacte al mòbil

Add me as contact to your mobile

Ajoute-moi comme contact

Добавь меня как контакт

Přidejte si mě jako kontakt

Ivan AriasIvan Arias és llicenciat en Filologia Eslava per la Universitat de Barcelona (1996-2000) i té un màster en Traducció Audiovisual (2012). Disposa del Títol Superior de Rus de l'Escola Oficial d'Idiomes (2000).

Professionalment, l´Ivan ha treballat en multitud de projectes nacionals i internacionals, duts a terme a Espanya, Rússia (1997-1999) França (2006-2007) i la República Txeca (2008-2011), estantrelacionats tots ells amb gestió i direcció d'operacions (sector aviació), estudis de mercat (anàlisi de qualitat de multitud de sectors) i traducció a alt nivell. Entre d´ altres, Ivan ha treballat per CSA Czech Airlines, Ceska Televize, PGA Portugalia, Air Europa, Alitalia, ITLV Laintex Veterani, Amnistia Internacional, Servei Català de la Salut, Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, SGS, Metracheck, International House , HP (Hewlett Packard).


Els idiomes de treball que utilitza com a traductor són: Català (CA), Castellà (ES),Txec (CZ), Francès(FR), Anglès (EN) i Rus (RU), en les següents combinacions:

  • Interpretació Simultànea: RU/EN/FR > ES/CA, ES<>CA i ES/CA>RU/FR/EN
  • Interpretació Consecutiva: RU/EN/FR/CZ > ES/CA, ES<>CA i ES/CA>RU/FR/EN/CZ
  • Traducció Escrita/ Audiovisual / Redacció i Correcció: Totes les combinacions.
  • Ensenyament de llengües: Rus i castellà com idiomes estrangers.

En l'actualitat col · labora amb agències de traducció / interpretació, organismes de l'Estat, editorials i multinacionals del sector d'Estudis de mercat, així com per diversos estudis de doblatge i producció audiovisual. Al 2011 va constituir        l´agència de traducció Tr@dinfo. També representa diverses companyies aèrees i des del 2015 és traductor oficial jura al rus, acreditat per l´Ambaixada de la República de Belarus a França. Ivan és el Director de l´empresa de Serveis de Serveis Aeroportuaris TRADINFO AVIAKOM


Contacta amb l´Ivan


 

                               
TRADINFO
Todos Los derechos Reservados | Tots els drets reservats | Все права защищены | Všechna práva vyhrazena | All rights reserved | Tous droits réservés
Pza.Constitución, 14. Oficinas TRADINFO. 08690 - Santa Coloma de Cervelló (Barcelona - SPAIN)
2011-2020