TIS Activa

Una, dues i TIS!

CURSOS DE FORMACIÓ 

CURS DE FORMACIÓ DE MONITOR/A D'EDUCACIÓ EN EL LLEURE

El curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara els alumnes per intervenir de manera educativa en espais de lleure amb infants i joves. Aquest curs els capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats i projectes en el marc de la programació general d’una organització, per mitjà de l’aplicació de les tècniques específiques d’animació grupal, amb una incidència explícita en l’educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Ruta


Per a poder accedir a la pàgina oficial del curs, heu de:


1-Entrar al navegador web, entra a google, cerqueu "Escola Forca" (cliqueu el primer enllaç).


2-Un cop heu accedit a la web, a la barra de dalt trobareu l'apartat anomenat "Escola Forca".


3-Sortirant diferents subapartats i -"Oferta Formativa" és el que ús interessa (clicar).


4-Hi trobareu diferents cursos en monitoratge, una oferta variada segons la disponiblitat horaria:


-Intensius en un centre

-Intensiu d'una estada en uns campaments.


5-Una vegada traiada l'opció que més ús interessa (cliqueu en aquesta) trobareu les dates i els preus específics del curs. 

Per a més informació:

Tel: 93 268 91 10

C/ Mare de Deu del Pilar, n18

Barcelona

 TALLER PER LA RECERCA DE FEINA

Descriu la ruta: C/ Horta, 71 (Barcelona)


Pàgina web:http://www.punt7.org


Adreça electrònica de contacte:punt7@punt7.org


 

 

-Nom del curs:Punt7 PIJ Horta-Guinardó


 

-Informació que podem trobar:


 És un taller per buscar feina que ofereix Barcelona Activa (Ajuntament de Barcelona) de caràcter gratuït per a joves d'entre 16 i 25 anys. Cal una inscripció prèvia (http://bit.ly/10bZzWy). L'horari és a partir de les 18h fins a les 20h de dilluns a divendres.TALLER PER AL DESENVOLUPAMENT DE CAPACITATS


TALLER DE PINTURA, DIBUIX I GRAVAT A BARCELONA


Objetius: 


 

Els cursos són personalitzats i es treballa segons els interessos de cada persona .

El curs està pensat perquè cada persona vagi trobant el seu propi camí , les seves necessitats i a finitats amb el llenguatge plàstic ; així que el programa serà personalitzat.


Per a nosaltres il'art està compost de dos aspectes molt importants :

L'anàlisi: la part racional , la comprensió tècnica del llenguatge plàstic , la comprensió de la tradició , l'aprendre a mirar i pretén representar , la comprensió analítica del color ... etc.

La intuïció i l'experimentació : el contacte d'un mateix amb el color , amb la forma , ambla ubicació dels hi elements en el espai , sense límits sense lligams , el desenvolupament del procés creatiu connectat a un mateix, el que en l'art hi ha de propi de cada un ...

 

En aquest curs ens interessa treballar aquests dos aspectes fonamentals que es donenen el llenguatge plàstic , l'experimentació i l'anàlisi.

L'art és una aventura que cada un ha de córrer , en aquest curs podem obrir diferentsportes a explorar.


L'experimentació i la intuició:


Moltes de les tècniques proposades en el curs són poc deduïbles i sovint no sabem exactament com ens quedarà el resultat abans de provar , el que ens obliga aexperimentar lliurement i sense prejudicis.

D'aquesta experimentació surten resultats plàstics que conjuntament amb l'anàlisi de lacomposició, del clarobscur i del color formaran l'obra.

Creiemque les imatges plàstiques , pintura , fotografia , gravat , escultura , etc.contenen sempre un missatge que cal aprendre a llegir, i que no va lligatnecessàriament a la seva representació figurativa.


   

L'ànalisi


Una obraplàstica podem dir que consta de tres elements bàsics:

lacomposició , el clarobscur i el color.

A travésde diferents exercicis ens anirem acostant a cada un d'aquests conceptes perentendre'ls cada vegada més i per anar-los assimilant en el propi procés detreball.


 

La composició: 


 

L'organitzaciód'elements en l'espai. Les formes en una imatge plàstica adquireixen el seusignificat dins de l'espai , estructurant-se en una composició.


 

El clarobscur:


Tècnica artística consistent en l'ús de contrastos forts entre els volumsil·luminats i els enfosquits , per destacar més efectivament alguns elements.Els contrastos entre llum i ombra , entre blanc i negre i la gamma de grisos.


El color:


Tècnica artística consistent en l'ús de contrastos forts entre els volumsil·luminats i els enfosquits , per destacar més efectivament alguns elements.Els contrastos entre llum i ombra , entre blanc i negre i la gamma de grisos.PER MÉS INFORMACIÓ ENVIA'NS UN FORMULARI


No cal que sàpigues dibuixar ni pintar,nosaltres et guiem.

Espai per desenvolupar la teva creativitat ila teva tècnica. 


Aprens mentre t'ho passes bé.

És un espai petit amb ambient proper i unaatenció molt personalitzada.

Pots iniciar el curs en qualsevol moment .


Horaris de dilluns tarda a dissabte , grupsreduïts.

No es requereix experiència per poderrealitzar-lo.


 

 

Enviar emailcontador de visitas

pagina web gratis