el tècnic de so

carlespmas

El So captat / el So reproduït

El So captat/el So reproduït
 
 
Des de fa 30 anys llargs la meva activitat professional ha estat descobrir i assajar les millors maneres per captar els sons de la paraula i de la música, per tal d'enregistrar-la o amplificar-la, i poder portar al públic amb la major fidelitat possible les sensacions que els músics o els actors intenten transmetre.

En aquesta web aniré publicant links amb escrits de tipus tècnic que -espero- poden ser útils a totes aquelles persones que comencen a obrir-se pas en aquest ofici, tant vocacional com seductor.
Per començar, podeu descarregar-vos en dues parts i en format pdf el llibre complert "Manual de Sonorización".
El password (si ho demanen) per la 1ª part és 040404, i per la 2ª 050505.
 
 
 
Destinat a tots aquells que ja treballin en el camp de la mescla audio, i que no acabin de trobar uns resultats satisfactoris en les seves mescles, us adreço un breu article tècnic per tal que us sigui d'alguna utilitat:  Mescla digital vs. Mescla analògica
 
Si voleu escoltar com sona una mateixa mescla amb diferents sumadors d'audio, podeu picar en el següent enllaç; jo el trobo força interessant:
 
 
D'altre banda ofereix-ho els meus serveis professionals en tots aquells àmbits on tinc més experiència, i per tant, on millor puc ajudar per assolir l'èxit en les tasques projectades.
                                        
                  
                                 
 

carlespmas@hotmail.com

 

contador de visitas

pagina web gratis