ElS REMUGUES

grup d'amics ciclistes - pla de na tesa

 • TEAM REMUGUES

  Fotos personals Remugues
  Pla de na Tesa . Marratxí

  Dissabte 21/02/15.- Ruta de 79 km i berenar a Sa Pobla. S'ha sortit a l'hora de sempre amb molts dubtes sobre el temps, de manera que s'ha optat per escurçar la ruta prevista. Molt ràpid per anar i mes lent per a la tornada a causa del vent frontal.


  ================================================

  Dissabte 14/02/15.-Ruta de 91 km i berenar a Petra "Sa Creu"  =================================================

  Dissabte 7/02/15.- Ruta 91 km. amb berenar a Porreres.

  Mati molt fred, 1º a l'hora de la sortida. Volta tranquil·la, al principi s'havia de pujar al monestir de Monti.sion i berenar, però per imprevistos, ni s'ha pujat ni berenat al puig. Això si, els sis remugues hem berenat estupendament a Porreres. La tornada a ritme Alemany.


  =================================================

  Dissabte 31/01/15.- Mati amb moltes dubtes a l'hora de sortir o no a causa de la pluja. Finalment sa sortit a les 9:00 i s'ha pogut fer la ruta prevista. 82 km i berenar a Llucmajor "Es Casadors". La tornada ha estat un calvari a causa del fort vent i algun nuvol que ha descarregat.


  =================================================================

  Dia 30/01/15, Reunió dels Remugues per inaugurar el que serà la seu, ÉS CENTRAL

  =================================================

  Dissabte 24/01/15.- Dia bo per sortir amb bicicleta, mati fresquet, però avui el sol ens ha volgut acompanyar, carretera seca i un bon rodar, s'ha arribat al berenar i tornada amb una mica d'aire de cara. "Vamooooos Remugues"


  =================================================

  Dissabte 17/01/15.-Ruta de 84 km. i berenar a Menestralia. Matí de Sant Antoni molt fred, bon ritme del grup i arribada a Buger on hem trobat el berenador tancat, i hem obtat per anar a berenar a Menestralia. La tornada com sempre ràpida, ja que els Masters van sortir una mica abans i fins a Binissalen no s'han agrupat els dos grups. Arribada al Pla i part de Remugues hem celebrat el Sant del dia.


  =================================================

  Dissabte 10/01/15.- Ruta de 90 km. i berenar a S'Espiga. Mati molt fred, amb un canvi impressionant de temperatura passat Sant Jordi, de 5è hem passat a 14º. Entrats en calor i després de més de 60 km hem arribat al berenar, que semblava que mai arribava. Bon berenar i bona marxa a la tornada amb un vent desfavorable.  =================================================

  Dissabte 3/01/15.- Ruta 87 km amb berenar a Sa Pobla i dues punxades. Dissabte dedicat a cremar greixos acumulats aquesta festes. Així i tot no ha faltat el frit de matances a Sa Pobla. Avui durant la volta ens a acompanyat la seva Majestat el Rei Rafa i ens ha promès que ens portarà mooooolts regals.  =================================================

  Dissabte 20/12/14.- Ruta de 80 km. i berenar al poliesportiu de Sa Pobla. Dia fred, s'ha rodat ràpid a l'anada, a la tornada vent en contra, però gràcies a l'entrepà i la medicina s'ha aconseguit treure bona mitjana. A MUNT REMUGUES !!!  =================================================

  Dissabte 20/12/14.- Ruta 98 quilòmetres i berenar a Can Segue d'Alcúdia. Esplèndid dia per sortir amb bicicleta, una mica fresquet a la sortida, però de seguida s'entra en calor i s 'agafa velocitat creuer, bon berenar i bon ambient nadalenc. Bones Festes Remugues.  =================================================

  Dissabte 13/12/14.- Ruta de 86 km amb berenar a Llucmajor. Sortida amb força fred, però un cop posada la maquinària en marxa s'ha rodat bastant ràpid per arribar al berenar, per cert bon lloc per berenar "Es Caçadors" La tornada bastant rapida comandada pels Masters.


  =================================================

  DINAR FI DE TEMPORADA

  Diumenge 7/12/14.- Aquest diumenge hem celebrat amb les senyores, un dinar de fi de temporada en el restaurant de Binicomprat, a pesar de que no han pogut assistir tots, així i tot hem montat una taula de 22 comensals. Molta festa. Molts d'anys Remugues!!!!
  =================================================
  Dissabte 6/11/14.- 
  Ruta 86 quilòmetres i berenar a Campos, Gaudint del típic Floquet. Dissabte tranquil, ja es nota que ve el hivern, ja que a la sortida del berenar van caure quatre gotes i impermeables per la tornada. VAMOS REMUGUESSSS

  =================================================

  Dissabte 22/11/14.- Ruta de 90 km amb turada a berenar a Ses Torres, on han assistit alguns Remugues que estan de baixa. Aquest dissabte s'ha tornat a rodar ràpid tant en l'anada com en la tornada.VAMOSSSSSSS


  =================================================

  Dissabte 15/11/14.- Aquest dissabte s'ha hagut de modificar la ruta prevista per culpa de la pluja. Sortida a les 9:00 hores amb la carretera mullada. Ens aturem a berenar a Pina, a la sortida impermeables ja que tornava amenaçar pluja, la carretera una mica més seca, però aquestes maleïdes rotondes va fer que es produís una caiguda sense més conseqüències. Ens veiem a Ses Torres el dissabte que ve. Força Remugues !!

  ===========================================================

  Dissabte 8/11/14.- Ruta 108 km amb turada a berenar a Felanitx. Després que s'hagués programat una diada per a aquest dissabte, al final s'ha escurçat la volta a causa de la possible pluja, cosa que al final s'ha pogut esquivar. Tornada com sempre ràpida i passant per Son Mesquida. El dissabte que ve hi ha programada una altra diada amb pujada pel Tomir i dinar a Mancor. AUPA REMUGUESSSS!!!!!

  =================================================

  Dissabte 1/11/14.- Ruta de 87 km. i berenar a s'Espiga (Algaida). Com sempre se surt tranquils per acabar la ruta amb una bona suada. Avui es pujava al puig de Cura, a veure si hi havia glans, res no hi havia res. Gran baixada per anar a berenar, on hem trobat a Molina esperant-nos. Després d'un gran berenar pagada pel Gran Molí, s'ha celebrat el seu aniversari. Felicitats...


  =================================================

  Dissabte 25/10/14.- Dissabte especial per als Remugues, després de la ruta de 88 km. sense turar, passant per Sineu, Muro, Sa Pobla ... hem tornat al Pla de na Tesa on ens esperava un suculent berenar, cortesia de Rafael Font, de la qual qui més qui menys ha sortit un poc tervol. Felicitats Rafa !!! Amunt Remugues.  =================================================

  Dissabte 18/10/14.- Ruta de 96 km. amb turada a Can Segue (Alcúdia) per berenar, avui el Remugues hem tornat a estrenar lloc de berenar, (per repetir un altre dia). Etapa molt plana, i un dia esplèndid per anar en bici, el que ha fet que es tragués una bona mitja. 

  Toni Coll, es Remugues t'esperen!!!!!

  Aqui un resum de l'etapa.


  ===========================================================

  Dissabte 11/10/14.- Ruta de 74 km. Un altre dia preciós per anar amb bicicleta, el que ha fet que es rodés a bon ritme. S'ha pujat al santuari de Monte.sion (Porreres) on hem pogut disfrutar d'un bon berenar. FORÇA REMUGUES¡¡¡¡


  =================================================


  Dissabte 04/10/14.- Ruta de 80 km. Dia preciós per anar amb bicicleta. Avui hem estrenat berenador FONT TORRETA, lloc molt bonic amb estupendes vistes.  =================================================

  Dissabte 27/09/14.- Ruta de 77 km. amb pujada als Colls des Tords, Galilea i es Grau, amb turada a berenar a Puigpunyent.


  =================================================

  Dissabte 6/09/14.- Ruta 94 km. amb pujada al Puig de Santa Magdalena. Molts Remugues s'han donat cita aquest dissabte per pujar al puig i sobretot per trobar-nos a Llubi a berenar d'uns boníssims entrepans de calamar. Dir també que s'ha rodat força ràpid ja que el dia acompanyava. Per últim desitjar un bon camí al grup que fa el camí de Santiago.


  =================================================

  Dissabte 30/08/14.-Un altre dissabte magnífic per rodar amb la bicicleta, avui la ruta de 85 ens ha duit a Sant Joan (Can Tronca) on s'ha berenat i celebrat que el remuga Agustí (Gosti) havia estat el seu sant i complia els 70 anys. MOLTS d'anys i que segueixis així de explendid.

  ================================================

  Dissabte 23/08/14.- Una altra bona jornada de bicicleta, ruta de muntanya, amb pujada a Valldemossa i Coll de Sóller, gaudint del bonic dia i les vistes de la serra i d'un bon berenar a Sóller. Dir que avui ens a faltat al Gran Boss, a causa del seu implant del marcapàs. esperem que aviat ens torni a donar canya al grup. Ànims.


  ================================================

  Els Màsters entre setmana es cuiden per estar en forma el dissabte.


  ================================================

  Dissabte 9/08/14.-Ruta de 85 km amb turada a berenar a Lloseta "És Coco". Dia de molta calor per a aquesta etapa amb pujada a la urb. de Puntiro i Coll d'Honor

  ================================================

  Dissabte 2/08/14.-Ruta de 95 km amb turada a berenar a Campos. Tocava berenar del típic "Floquet" hem aconseguit muntar una taula per a 16, gran grup avui. Dia no massa calorós i s'ha rodat a bon ritme. A partir del dissabte proper REMUGUES UNIFICATS, tots sortim a les 8:15 hores.


  Dissabte 26/07/14.-Ruta 76 km amb turada a berenar al Port de Canonge. Avui el grup molt dividit fins a l'hora del berenar al Port. Tots comentant el que seria la pujada. Al final no ha estat tant com es temia, s'ha pujat bé, amb Adri al capdavant.


  ================================================

  Dissabte 19/07/14.- Etapa de 86 km amb turada a berenar a Sineu. Dia de molta calor però així i tot es va rodar ràpid malgrat el molest vent de cara a la tornada, el que va originar que es dividís el grup en dos.


  ============================================================

  Dissabte 12/07/14 - Diumengue 13/07/14

  Diada perfecta, genial, amb una programació de trasllat i estada insuperable, i de la ruta ja no parlem. GRANS REMUGUESSSSS

  REMUGUES  - MENORCA2014    (Rutero: Miguel Angel)


  Sábado 12/07/14

  Barco: Alcudia 6:00 h. à Ciutadella 8:00h.

  Merienda: 9:00 h. (Donde siempre, frentehospital)

  Salida en ruta: 10:00 h.  101,4 km (duración aprox. 5:30 h.)

  Ciutadella-Ferreries-Mercadal-MonteToro-Sant Climent-Binibeca-Punta Prima-Sant Lluis-Es Castell-Mahon.

  Comida:  15:30 h. (Pizzeria Roma – Pto. Mahon)reservado.

  Llegada apartamentos + piscina + cena (Cales Fons-Es Castell) + visita Covaden Xoroi + Dormir (zzzzzz).

  Domingo 13/07/14

  Barco: Ciutadella 19:00 h. à Alcudia 21:00h.

  Merienda: Apartamento.

  Salida en ruta: 9:00 h.  98 km.

  (Antes comida 63,3 km. Después de la comida 34,4 km.)

  Mahón-Es Grau-Far de Cavalleria-Fornells-Mercadal-Ferreries-Ciutadella

  Comida: 13:30 h. (Restaurante elPuerto-Fornells)

  Salida comida: 15:30 h.

  Bañito: 0:45 h. à PuertoCiutadella: 18:00 h. T.Cañete antes.

  Mapa de ruta

  ================================================

  Dissabte 5/07/14.- Ruta de 96 km. amb turada a berenar a Ses Torres. Tot molt tranquil el dia d'avui, de no ser per la passarel·la Cibeles. En la seva primera edició, s'han pogut veure ses perxas dels Remugues, amb els dissenys de Owayo. Impossible detectar la igualtat ja que a cada un li queia de 1000 maneres diferents. Excepte els dos grups, un a l'anada i un altre a la tornada que han espitado al peloton, no hi ha hagut res més que ressenyar. Dani Remugue en l'anada arriba tard i en el retorn mai es va saber si llego. Por la www. ens hem assabentat que ha patit una punxada i la seva ombra l'ha ajudat sense més menesters.  

  Propera setmana la Diada Menorca anual, aquesta sí que donarà que parlar amb la novetat enguany de la pernocta per donar suport a la convivència, a la tornada sabrem amb qui .... MAO19 coment

  visitas contador de visitas

  pagina web gratis