ElS REMUGUES

grup d'amics ciclistes - pla de na tesa

 • TEAM REMUGUES

  Fotos personals Remugues
  Pla de na Tesa . Marratxí

  Dissabte 23/05/15.- Ruta de 85 km. i berenar a Sa Creu de Petra. Dissabte tranquil sense incidències ni piques.


  =================================================
  Dissabte 16/05/15.- Ruta de 109 km. i berenar a Can Gallet (Coll de sa Bataia-Lluc). Dia ventós per anar amb bicicleta, però es compensa l'esforç amb el berenar i el bon ambient en el grup, avui portat per Miquel Àngel, que aquesta com una moto, preparant-se per aquesta "Quebrantahuesos".

  =================================================
  Dissabte 9/05/15.- Ruta de 110 km. i berenar a Manacor. Dia perfecte per disfrutar de la bicicleta. Aquest dissabte, ens hem ajuntat a Manacor un grup de dotze mes un Remugues. Tot i tenir el vent en contra, tant en l'anada com en la vinguda, s'ha rodat a bon ritme. VAMOOOOOS REMUGUESSSS.


  =================================================

  Dissabte 2/05/15.Ruta de 98 km. i berenar a Estellencs. Dia guapo, guapo i volta guapa, guapa per la serra.


  =================================================

  Dissabte 25/04/15.Ruta 121 km i berenar a Es Llombards. Ruta guapa i bon ritme, dir que avui el grup pràcticament ha estat dividit en dos grups. S'ha acabat el mes dels Fars, més de 530 km. GRANS REMUGUES !!!
  =================================================

  Dissabte 18/04/15.Ruta 132 km. i berenar a Felanitx. Far de Portocolom o Punta de Ses Crestes. Tot i que avui érem menys Remugues del que és habitual, i a damunt, els màsters han sortit 15 minuts abans,així i tot, ens hem trobat tots al far, per després anar a berenar a Felanitx. Un altre dissabte que s'ha rodat rapidet. Tercer Far tatxat.  VAMOSSSS REMUGUES.
  =================================================

  Dissabte 11/04/15.- Ruta 150 km. i aturada, aquest dissabte, a dinar d'un bon menú a Pollença. Un altre Far tatxat al mapa pels Remugues.  =================================================

  Dissabte 4/04/15.Ruta 128 km. amb berenar a Els Llombards. Primer far del mes, Cap Salines. Bonic dia de bicicleta, el que ha fet que es tragués una bona mitja. Avui els Remugues al 100 per 100, tot el camí remugand, això és guaaaapo. Proper dissabte Far de Formentor. VAMOS REMUGUESSSS¡¡¡  =================================================

  Dissabte 28/03/15.Ruta 83 km. Amb berenar a Lloret. Dia guapo guapo guapo de primavera, idoni per anar amb bicicleta.  =================================================

  Dissabte 21/03/15.Ruta de 95 km. amb berenar a Llucmajor. Amb molts dubtes s'ha sortit aquest dissabte (els set magnífics) pendent de si plouria, segons es pronosticava, o no. Al final hem tingut un matí esplèndida, amb una mica de vent. (No hi havia boira, encara que ho sembli a la foto)  =================================================

  Dissabte 14/03/15.Ruta de 100 km. i berenar a Sa Creu (Petra). Pocs Remugues avui, no se sap si a causa de la ruta o a la por de que plogués. La veritat es que s'ha rodat a bon ritme, ja que el vent gairebé era nul.  ================================================

  Dissabte 7/03/15.Dia esplèndid per sortir amb bicicleta amb turada a berenar a Puigpunyent. Ruta de muntanya amb tres pujades més un. A la cruïlla de la Granja els més atrevits han fet el "mes un" (Coll d'en Claret). Bones sensacions per ser la primera etapa de muntanya de la temporada.  =================================================

  Dissabte 28/02/15.- Aquest dissabte s'ha fet la ruta completa que estava prevista per el dissabte passat i s'ha celebrat l'aniversari del gran Boss. Bon ritme.
  =================================================

  Dissabte 21/02/15.- Ruta de 79 km i berenar a Sa Pobla. S'ha sortit a l'hora de sempre amb molts dubtes sobre el temps, de manera que s'ha optat per escurçar la ruta prevista. Molt ràpid per anar i mes lent per a la tornada a causa del vent frontal.


  ================================================

  Dissabte 14/02/15.-Ruta de 91 km i berenar a Petra "Sa Creu"  =================================================

  Dissabte 7/02/15.- Ruta 91 km. amb berenar a Porreres.

  Mati molt fred, 1º a l'hora de la sortida. Volta tranquil·la, al principi s'havia de pujar al monestir de Monti.sion i berenar, però per imprevistos, ni s'ha pujat ni berenat al puig. Això si, els sis remugues hem berenat estupendament a Porreres. La tornada a ritme Alemany.


  =================================================

  Dissabte 31/01/15.- Mati amb moltes dubtes a l'hora de sortir o no a causa de la pluja. Finalment sa sortit a les 9:00 i s'ha pogut fer la ruta prevista. 82 km i berenar a Llucmajor "Es Casadors". La tornada ha estat un calvari a causa del fort vent i algun nuvol que ha descarregat.


  =================================================================

  Dia 30/01/15, Reunió dels Remugues per inaugurar el que serà la seu, ÉS CENTRAL

  =================================================

  Dissabte 24/01/15.- Dia bo per sortir amb bicicleta, mati fresquet, però avui el sol ens ha volgut acompanyar, carretera seca i un bon rodar, s'ha arribat al berenar i tornada amb una mica d'aire de cara. "Vamooooos Remugues"


  =================================================

  Dissabte 17/01/15.-Ruta de 84 km. i berenar a Menestralia. Matí de Sant Antoni molt fred, bon ritme del grup i arribada a Buger on hem trobat el berenador tancat, i hem obtat per anar a berenar a Menestralia. La tornada com sempre ràpida, ja que els Masters van sortir una mica abans i fins a Binissalen no s'han agrupat els dos grups. Arribada al Pla i part de Remugues hem celebrat el Sant del dia.


  =================================================

  Dissabte 10/01/15.- Ruta de 90 km. i berenar a S'Espiga. Mati molt fred, amb un canvi impressionant de temperatura passat Sant Jordi, de 5è hem passat a 14º. Entrats en calor i després de més de 60 km hem arribat al berenar, que semblava que mai arribava. Bon berenar i bona marxa a la tornada amb un vent desfavorable.  =================================================

  Dissabte 3/01/15.- Ruta 87 km amb berenar a Sa Pobla i dues punxades. Dissabte dedicat a cremar greixos acumulats aquesta festes. Així i tot no ha faltat el frit de matances a Sa Pobla. Avui durant la volta ens a acompanyat la seva Majestat el Rei Rafa i ens ha promès que ens portarà mooooolts regals.


  visitas contador de visitas

  pagina web gratis