ElS REMUGUES

grup d'amics ciclistes - pla de na tesa

 • Sígueme en:

  Los más mejores
  Pla de na Tesa . Marratxí

  Dissabte 12/04/14.-Un altre dia per disfrutar de la bicicleta amb berenar a Sa Pobla, i altra vegada s'han format dos grups, els que prepara la 312/167 que han allargat una mica més la volta i la resta que han esperat l'arribada dels primers en el berenador,  fent el camí de tornada tots junts.


  ================================================

  Dissabte 05/04/14.-Avui Els Remugues tenien programat dues rutes; una de 110 km per als "Màsters" i una altra de 145 km per als que preparen la 312/167, tot ha sortit molt bé i hem arribats tots junts a berenar a Els Llombards. Dir que el grup dels "Màsters" han format un bon grup guiat pel gran "The Boss". Els altres sufridors han acabat la volta de 145 km a una mitjana força bona 28,8, tenint en compte el vent. ¡¡VAMOS REMUGUES!!


  ================================================

  Dissabte 29/03/14.-Un dia més idoni per anar a surfejar que per anar en bici, una ventada de vent, ruta de muntanya de 95 km. amb berenar a Estellencs. Remugas que derrerament hi ha moltes baixes, a veure si espavilem. 1 2 3 REMUGUES!!


  ================================================

  Dissabte 22/03/14.-Jornada tranquil·la de 84 km amb berenar a Buger i tornada amb pluja. Avui s'ha aconseguit que els Remugues fessin la volta tots junts, Màsters i no Màsters.


  ================================================

  Dissabte 15/03/14.- Una altra etapa de 94 km. preparació de la 312/167 amb molta muntanya i la recompensa d'un bon berenar a Can Molinas (Valldemossa). Ja es comença a notar la bona forma dels participants a la prova. Venga Remuguessss

     Consejo del dia:

  Mejorar la potencia en las subidas.

  Cuestas largas con sprint al final. Este es uno de los entrenamientos con relación entre trabajo muscular y calidad cardiovascular, aunque requiere de una buena recuperación posterior. Es adecuado sobre todo para coger forma física y trabajar los músculos directamente implicados en el pedaleo. A las pocas...Sigue leyendo BLOG

  ================================================

  Dissabte 8/03/14.- Un dissabte més gaudint de la bici amb una ruta, millor dit amb dues rutes, una de 122 km i una altra alternativa de 110 km. trobant tots a l'hora del berenar a Can Gallet (Lluc), molt bé el berenar, i dir que a part d'haver sorgit algun que altre contratemps i algunes "pájaras" i altres que se surten, tota la resta molt bé. Bona etapa per als que preparen la 312.


  ================================================

  Consejo del dia:

  COMO TRAZAR LAS CURVAS EN LA CARRETERA CON LA BICICLETA.

  Curva suave, curva media y curva fuerte. ¿Sabes cuándo debes inclinar la bicicleta y/o el cuerpo? Aquí tienes la explicación (vía triatlonnoticias.com) de cómo trazar cada tipo de curva de la mejor manera....Sigue leyendo BLOG 

  ============================================================

  Dissabte 1/03/14.- Després del vendaval ve la calma, encara que alguns no s'han assabentat que el vent s'aturat just abans de les 8:00. Avui només a rodat l'elit i un màster espavilat. Mitja dotzena de l'elit hem fet la ruta pressupostada sense novetat i rodant a l'estil pagès hem arribat a hora al venerat Ses Torres, lloc de culte al berenar del paladar d'un Remugue. En MAO en commemoració aquesta setmana al seu aniversari (44) i aprofitant qur erem pocs a volgut celebrar-ho amb els seues Remugues assistents i a corregut amb totes les despeses, incloent una enorme ensaïmada de nata i trufa. La volta rin-ran-run vinga, sense novetat en el grupet . Al final les dues Trekis, inclosa la de MAO recent sortida del Spa, han allargat per Sa Casa Blanca / Arenal a manera de trainning .

  Si algú té mono , demà diumenge a les 8:00 a les 2 trekis i Tia sortirem a rodar de tranquis (3hores) per desviament de Sa Torre-Llucmajor-Algaida-Sta. maria-Pla, per agafar aquest fons necessari per propers reptes. S'admeten Gregaris ...


  ================================================

  Dissabte 22/02/14.- Els Remugues ataquen de nou un dissabte més. 

  Ruta per s'Albufera, els Màsters obrint camí i la resta seguint la seva estela. 
  Una mica de fred al principi però quan la màquina sa possat a ritme de creuer es va aconseguir una temperatura agradable, amb una mica de vent per variar. 
  Gran ambient al Team, com és de costum, descobrint que la ressaca dóna per estirar el grup a tota costa. L'estrena de Dani i la seva Trek a donat molt que parlar. I donar-li les gràcies al Boss per aquests "coffees" i per complir anys cada vegada, amb les pulsacions més baixes. 
  Vamoooss Remugues ...


  ============================================================

  Dissabte 15/02/14.- Ruta de 86 km amb molta muntanya, pujant a Coll des Tords, Galilea, Es Grau i Coll den Claret i turada a berenar a Puigpunyent.


  ============================================================

  Dissabte 8/02/14.- Dia molt ventós amb volta de 82 km. i berenar a Llucmajor, així i tot s'ha rodat rapidet, la mitjana a l'arribada era prop dels 28 km / h.

   Cal dir que el grup avui s'ha dividit a causa del temps i els que estaven "pachuchos" que han retallat recorregut.

  ¡¡¡¡Vamos Remugues!!!!

  ============================================================

  Dissabte 1/02/14.- Avui si que s'ha rodat a bon ritme, 84 km amb turada a berenar a Caimari, hem hagut de obtar pel PLA B, ja que ens ha fallat el que teniem previst "Font Torreta", bé un altre dia serà. Vamos Remugues

  ================================================

  Dissabte 25/01/14.-  Volta de 88 km amb pujada al Puig de Bonany i berenar a Petra. Un altre dia relaxat, fresquet amb una mica de vent.


  ============================================================

   Dissabte 11/01/14.  Un dia relaxat amb molta boira a primera hora etapa de 79 km amb berenar a Pina (Truita amb sobrassada, que bona).

  Dissabte 4/01/14.   Una etapa que no havíem fet mai i que se'ns ha fet llarga, primer pels seus 92 km. i per ser una ruta de molts repechons i sobretot per les tres punxades que hem patit, "non coment". Així i tot molt bé, una dia bo per disfrutar de la bici i el berenar amb els companys.

   UN DOS TRES REMUGUESSSS.

  Més fotos en el Blog

  ======================================

  Quatre voltes a la Terra.

  KM

  Quatre voltes a la Terra

  Mireu aquí hi ha les meves anotacions de les sortides en bicicleta des de l’any 1994 ( 20 anys ) , i es dóna la circumstància que amb els km fets durant aquest temps podria haver donat tres voltes i mitja a la Terra ( Circumferència de la Terra = 40.000 km ) . Només comptant...Seguir llegint


  visitas contador de visitas

  pagina web gratis