ElS REMUGUES

grup d'amics ciclistes - pla de na tesa

 • TEAM REMUGUES

  Fotos personals Remugues
  Pla de na Tesa . Marratxí

  Es Remugues a facebook
  Dissabte 27/06/15.- Ruta de 86 km i berenar a Lloseta. Dia de molta calor, que després de pujar la Urb. de Puntiro i Orient, s'ha estrenat berenador a Lloseta, molt bé. Tornada tranquil·la, i grup compacte. Això són els Remuguessss.

  =================================================
  Dissabte 20/06/15.- Ruta de 107 km i berenar a Sa Creu (Petra). Així com el dissabte passat havia molts Remugues a l'hora del berenar, aquest ha estat un desgavell. Dos grups que no han fet la mateixa ruta, ni han berenat junts. Remugues hem de formar un sol grup i sortir tots a la mateixa hora.

  =================================================
  Dissabte 13/06/15.- Ruta de 102 km. amb pujada pel Puig Major i berenar a Can Gallet (Lluc). Bon dia per fer la pujada al Puig Major, ja que no ha fet molta calor. Molt bé i al final ens hem reunit 17 Remugues a l'hora del berenar. Tornada per Inca a bon ritme tot i el vent en contra. GASSSSS.

  =================================================
  Dissabte 6/06/15.- Ruta de 101 km, amb berenar a Campos. Etapa plana, amb poc vent i un bon rodar, amb tot això s'ha tret una bona mitjana, tambe dir que aquest dissabte ens han acompanyat en Pedro i en Xavi, dues maquines. Remugues el proper dissabte ens veiem a Puig Major. VAMOSSSS.


  =================================================
   Ruta de 74 km i berenar a Valldemossa. Dia molt atípic. Dues rutes, dues berenars, dues arribades ... o sigui dos grups. NO anem bé Remugues!!!
  =================================================
  Dissabte 23/05/15.- Ruta de 85 km. i berenar a Sa Creu de Petra. Dissabte tranquil sense incidències ni piques.


  =================================================
  Dissabte 16/05/15.- Ruta de 109 km. i berenar a Can Gallet (Coll de sa Bataia-Lluc). Dia ventós per anar amb bicicleta, però es compensa l'esforç amb el berenar i el bon ambient en el grup, avui portat per Miquel Àngel, que aquesta com una moto, preparant-se per aquesta "Quebrantahuesos".

  =================================================
  Dissabte 9/05/15.- Ruta de 110 km. i berenar a Manacor. Dia perfecte per disfrutar de la bicicleta. Aquest dissabte, ens hem ajuntat a Manacor un grup de dotze mes un Remugues. Tot i tenir el vent en contra, tant en l'anada com en la vinguda, s'ha rodat a bon ritme. VAMOOOOOS REMUGUESSSS.


  =================================================

  Dissabte 2/05/15.Ruta de 98 km. i berenar a Estellencs. Dia guapo, guapo i volta guapa, guapa per la serra.


  =================================================

  Dissabte 25/04/15.Ruta 121 km i berenar a Es Llombards. Ruta guapa i bon ritme, dir que avui el grup pràcticament ha estat dividit en dos grups. S'ha acabat el mes dels Fars, més de 530 km. GRANS REMUGUES !!!
  =================================================

  Dissabte 18/04/15.Ruta 132 km. i berenar a Felanitx. Far de Portocolom o Punta de Ses Crestes. Tot i que avui érem menys Remugues del que és habitual, i a damunt, els màsters han sortit 15 minuts abans,així i tot, ens hem trobat tots al far, per després anar a berenar a Felanitx. Un altre dissabte que s'ha rodat rapidet. Tercer Far tatxat.  VAMOSSSS REMUGUES.
  =================================================

  Dissabte 11/04/15.- Ruta 150 km. i aturada, aquest dissabte, a dinar d'un bon menú a Pollença. Un altre Far tatxat al mapa pels Remugues.  =================================================

  Dissabte 4/04/15.Ruta 128 km. amb berenar a Els Llombards. Primer far del mes, Cap Salines. Bonic dia de bicicleta, el que ha fet que es tragués una bona mitja. Avui els Remugues al 100 per 100, tot el camí remugand, això és guaaaapo. Proper dissabte Far de Formentor. VAMOS REMUGUESSSS¡¡¡  =================================================

  Dissabte 28/03/15.Ruta 83 km. Amb berenar a Lloret. Dia guapo guapo guapo de primavera, idoni per anar amb bicicleta.  =================================================

  Dissabte 21/03/15.Ruta de 95 km. amb berenar a Llucmajor. Amb molts dubtes s'ha sortit aquest dissabte (els set magnífics) pendent de si plouria, segons es pronosticava, o no. Al final hem tingut un matí esplèndida, amb una mica de vent. (No hi havia boira, encara que ho sembli a la foto)  =================================================

  Dissabte 14/03/15.Ruta de 100 km. i berenar a Sa Creu (Petra). Pocs Remugues avui, no se sap si a causa de la ruta o a la por de que plogués. La veritat es que s'ha rodat a bon ritme, ja que el vent gairebé era nul.  ================================================

  Dissabte 7/03/15.Dia esplèndid per sortir amb bicicleta amb turada a berenar a Puigpunyent. Ruta de muntanya amb tres pujades més un. A la cruïlla de la Granja els més atrevits han fet el "mes un" (Coll d'en Claret). Bones sensacions per ser la primera etapa de muntanya de la temporada.


  visitas contador de visitas

  pagina web gratis