Esquina1 Esquina2
    Sant AntoniSant RamonMontserrat

                       Notican6                              

Amics de la caminada de Can Carreras (Sant Boi de Llobregat)

menu
crea tu página web gratisNotican6 (o Noticansis) som un grup d'amics de la caminada que vivim a Sant Boi, la majoria a Can Carreras. Cada dissabte fem una sortida per les muntanyes de la vora o bé fem sortides més llunyanyes (La Mola, La Gallina Pelada...). Les nostres intencions són fugir del sofà, viure la natura, mantenir un bon estat de forma i conrear una bona amistat.

CALENDARI DE SORTIDES PROGRAMADES

CALENDARI DE SORTIDES 2011:fes clic aquí i veuràs l'arxiu PDF
NOTÍCIES IMPORTANTS

- Envieu les vostres fotos en forma de "fil" de Picasa (p.ex: http://picasaweb.google.es/el teu nom) i les penjarem en aquesta pàgina Noticansis, per tal que tothom les pugui veure.

- Per tal que la intendència no falli, caldria enviar un correu col·lectiu i informar de qui va i qui no va. Es tracta de que no faltin cafè, gotes, olives, vi, etc. Gràcies!ARXIU D'ACTIVITATS FETES

CAMINO DE SANTIAGO


Cinc valents noticansis van fer l'estiu de 2011 el "Camino de Santiago", aquí teniu les fotos:


 Gallina Pelada 2011


Vídeo de la pujada:Pujada a la Mola: 2 d'octubre

El dia 2 d'octubre vam pujar a La Mola, com es ja tradicional. Vam pujar pel refugi de la cara nord, proper al Moncau (dues hores fins La Mola). Horari: 6h Can Carreras, 7h refugi, 9-10 h La Mola, 10-11h esmorzar botifarres de Sant Llorenç, 13 h refugi i 14h a casa.

 

Pujada al TAGA: 23 d'octubre

 

Hem fet un cim de 2030 m. Ha estat una pujada moderadament forta amb un desnivell d'uns 700 m. en 3 km. El viatge en cotxe ha durat 1h 45' a la pujada i 1h i 30' a la baixada. El menjar al restaurant ha estat bé, sense ser excepcional.
Al cim hem deixat el nostre record escrit i un petit poema. El podeu llegir a una de les fotos; espero que us agradi, perquè escriure un poema en cinc minuts té la seva dificultat.
El paissatge del Taga ha tingut la màgia d'envoltar tot el que es podia veure amb la vista. Podeu veure les fotos a la secció "Fotos penjades a pàgines web" d'aquesta pàgina.

 

 

- Divendres 4 de juny de 2010 va tenir lloc el primer curset d'informàtica per a Noticansis. Set alumnes i un professor van estudiar el món dels arxius, de les pàgines web i del programa fotogràfic Picasa. Després de la classe va tenir lloc un agradable sopar a la Plaça Pedres Blanques. 


VÍDEO "AUCA DE CAN CARRERAS". Per fi l'he pogut pujar a Youtube!!! No us perdeu qui era el que va fer riure més al públic... El trobareu a la secció de vídeos d'aquesta pàgina web.

VÍDEO CANT "EL MEU AVI" NOCES D'OR JOAN & ISABEL --> Podeu veure aquest vídeo a la secció de vídeos dels Noticansis.


Pàgina web col·lectiva. Per afegir continguts contactar amb José Luis (mtmdh300@hotmail.com).
Darrera actualització: 6 de novembre 2011.

Notican6... "la lluita contra el sofà continua..."

Visitants: contador de visitas

PedroGps PacoJoaquimAndreuJoanAntoniJosé LuisMartíJosep AstorchManelOscar

Esquina3 Esquina4

pagina web gratis