Escola Marianao

Per fer, ara i sempre, Activitat Física !

(26/10/19)


V Edició de LA VUELTA AL COLE 
Ahir vam celebrar per segona vegada la Vuelta al cole. Aquest curs amb el lema: Juntos somos más fuertes. 


Des de P3 a 6è i amb tots els familiars que van voler participar vam donar una petita volta simbòlica al cole. No es tractava d'una competició, va ser un acte solidari per recaptar diners per a la investigació contra la leucèmia infantil. 

Actuacions com aquesta faran dels i de les nostres alumnes ciutadans i ciutadanes solidàries.


    


         

(18/10/19)


EN MARXA ELS PLANS DE PROMOCIÓ ESPORTIVA


  Aquest més hem començat els plans de promoció esportiva que

 organitza l'Ajuntament en col·laboració amb les entitats esportives   de la localitat. Durant 8 setmanes vindran jugadors o entrenadors   dels primers equips a ensenyar al nostres alumnes esports més   minoritaris com el beisbol, l'handbol i el pentatló, per conscienciar-   los que hi ha més esports a més del futbol.

 

 Estem fent: beisbol a 4t amb l'Alejandro, handbol a 5è amb el   Sergi i pentatló a 6è amb el Toni. A més de conèixer i practicar   aquests esports a l'escola, els hi donen la possibilitat d'anar a entrenar de franc als seus clubs, mentre dura la promoció. 

Agraint a tots tres monitors la seva col·laboració.     

(16/09/19)


DIMECRES 18 DE SETEMBRE COMENCEN LES CLASSES D'ED FÍSICA.


L'alumnat de l'Escola Marianao ha tornat de vacances amb les piles carregades. Desitjosos  de veure de nou als companys i companyes, d'estrenar material escolar nou, de compartir experiències... i també de començar les sessions pràctiques d'Educació física.


Dimecres 18 de setembre començaran les classes d'Educació Física. Seguirem treballant per assolir hàbits de vida saludables, fer molta activitat física i al mateix temps passar-ho superbé.

 
a8025599@xtec.cat
Enviar email contador de visitas

pagina web gratis