Escola Marianao

Per fer, ara i sempre, Activitat Física !

Abril-2014

EN MARIANET FA 10 anys

Al curs 2003- 2004, amb l'idea d'introduir canvis en la Jornada Atlètica,  l'actual especialista d'Ed. Física ( jo mateixa, la Merche per a
tots/es), va animar als seus alumnes a crear una mascota perquè ens   acompanyes en les Jornades. 

Així  va nèixer  en Marianet a l'any 2004  de la mà d'un alumne de 6è, en Daniel Linero, que es va inspirar en un dibuixet molt senzill que va trobar a Internet.

Per fer-ho més nostre, el vam posar nom, una gorra, unes ulleres i l'equipació de l'escola; i aquest va ser el resultat.

A partir d'aquell moment, el dibuix d'en Marianet comença a aparèixer sempre als cartells anunciadors de les jornades, a les agendes, les samarretes de les colònies i de les pròpies jornades, les bosses esportives de l'AMPA ... És un element de l'Escola Marianao sempre molt present entre els nostres alumnes.

Com vam veure que als nens/es els hi agradava molt en Marianet , vaig pensar que havia de ser més que un simple dibuix, i vam fer un nino de tela; ara també el podiem tocar i abraçar.

Però no contenta amb això, vaig pensar que havíem de donar-li vida, que havía de ser-hi entre nosaltres en cada celebració de les Jornades Atlètiques de la nostra escola; i així va ser des del 2005. Des de les hores, aquest dia, any enrere any, es converteix en el protagonista de la Jornada Atlètica; és, sense dubte, un element de motivació i d'entusiasme per al nostre alumnat, que espera ansiós la seva visita.

En la 17ena Jornada Atlètica hem celebrat els 10 anys que està amb nosaltres. En Marianet, com en tot aniversari, ha tingut regal, pastís i,fins i tot, li van cantar " Per molts anys ". I a més va tenir una visita molt especial, la del Daniel Dinero, el seu creador, ara un jove de 21 anys, que estava molt il·lusionat per compartir amb nosaltres i amb el Marianet aquest moment tan especial.
 
a8025599@xtec.cat
Enviar email contador de visitas

pagina web gratis