Serveis
PatrimonialsLªM Serveis PatrimonialsLaM és una agrupació de professionals, liderada per la Dra. Lluïsa Amenós, i nascuda d’una reestructuració laboral que ens ha fet qüestionar els patrons culturals vigents. 

Disconformes amb els models que prioritzen quantitat i beneficis per sobre de la qualitat i el coneixement, preferim apostar per connectar la recerca històrica i la divulgació patrimonial a través de productes culturals específics, concebuts i executats per nosaltres mateixos -és a dir, sense intermediaris entre client i professionals.

LªM us ofereix us seguit de prestacions especialitzades en continguts culturals, pensades per per donar-vos un cop de mà en l'exercici de les vostres funcions i les tasques que teniu assignades.

Els serveis que oferim abasten des de la documentació de béns culturals, la recerca i la redacció de continguts museogràfics i expositius, fins a la concepció de projectes patrimonials i la coordinació d'activitats culturals, sense oblidar l'acompanyament en la cerca de fonts de finançament.

L'equip de col·laboradors és constituït per professionals altament qualificats -doctorats universitaris- i amb un ampli bagatge curricular en el sector cultural.


 
contador de visitas


pagina web gratis