Esquina1 Esquina2

larades28

crea tu página web gratis

Como si fuera un ritual, recorre con la yema de los dedos índice, corazón y pulgar el largo del pincel, dándole vueltas. Entonces, para de golpe, lo coge con firmeza y deja que sus dedos rijan el movimiento guiado por sus emociones.

Per Carla

 

 

Octubre 2010

Pere Pascual, crític d'art.

Lara Sánchez una jove il•lustradora, de frescor com la de la Font Picant d'Argentona.

És una il•lustradora nata i se li nota. Té capacitat per aconseguir flashos de personalitat i de fer-los avinents amb dibuixos aquarelats en els que els personatges es mouen en un concepte de caricatura en la que accentua tics i detalls per dotar-los de personalitat pròpia , tot en un ambient distés , joiós i jovenívol, però amb les suficients espurnes com per comprendre que això que ara semblen divertimentos , i ho poden ser , poden anar més enllà per assolir un retrat personal i personalitzat que s’agraeix en el fons i la forma.

Però està clar que amb això no hi ha prou, Per això es ben satisfactori el fet de que aquestes il•lustracions fan un salt més enllà i Lara Sánchez ja ens ofereix uns acrílics puntuals però incisius, que ens marquen un camí de futur.


Pàgines d'interés i col·laboració:

http://somcommonpeople.blogspot.com/

http://www.08301.cat/

http://www.lepotage.com/

http://www.ultimminut.com/
Enviar email
lara17_sg@hotmail.com
contador de visitas
Esquina3 Esquina4

pagina web gratis