Esquina1 Esquina2

KITXALLA
SERVEIS LÚDICS-EDUCATIUS
C/Xoriguer, 17
08800 Vilanova i la Geltrú
Barcelona
93-814.34.89
675.342.826  654.471.122
INSCRIPCIONS OBERTES
SERVEIS D'ESCOLA
I CASAL D'ESTIU

NOU HORARI DE DILLUNS A DIVENDRES DE 9:00 A 16.30*
ANIVERSARIS A LA TARDA TRUCAR AL 93.814.34.89
* HORARI AMPLIABLE SEGONS DEMANDA PREGUNTA'NS.
CONSULTA PREUS A KITXALLA@HOTMAIL.ES

PRESENTACIÓ.

Un espai per a menjar,
Un espai per a jugar,
Un espai per a deixar
Créixer els més petits.

QUI SOM?

Som una empresa lúdic-educativa, fruit de l’iniciativa i empenta de persones formades en l’àmbit del lleure ( Directors, monitors, coordinadors…) del mateix municipi, que després de treballar en i amb diferents empreses del mon del lleure, i associacions, hem aglutinat tots els nostres esforços i il•lusions en aquesta nova idea. Som un equip d’Educadors/res professionals. Persones amb molt d’anys experiència en el camp de l’educació no-formal i en l’animació sociocultural.

Treballem per a una finalitat Lúdico-Educativa, amb un gran equip de gent preparada, formada i amb una gran experiència en aquest sector.

Volem oferir un bon servei, fruit de la poca oferta que hi ha en aquest sector, amb professionals que dia a dia es van formant i aprenent.

TRETS D'IDENTITAT

Entre d’altres volem desenvolupar un conjunt de valors, habilitats i destreses, tant físiques com a psíquiques mitjançant uns valors educatius com, la coeducació, el respecte, l’empatia, el treball en equip, la comunicació, el desenvolupament de l’esperit crític… tot això partint sempre des de una basant lúdico-educativa.

Volem complementar més qualitativament l’educació integral dels infants proporcionar-los un temps d’esbarjo, d’educació, de cultura… pensant sempre en els infants donar-li l’importància que ells es mereixes.

Preparem i oferim programes educatius, triats per a obtenir la màxima satisfacció dels infants coneixent noves realitat sovint difícils de trobar en el món d’avui.

Donem importància, també a el bon ambient i la comunicació així com el traspàs d’informació necessària entre les persones, escoles, entitats, associacions, per tal de treballar en la mateixa línia amb coherència i eficàcia per una bona educació, envers als infants.


E-mail
Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us atendrem de bon grat.
contador de visitas
Esquina3 Esquina4

pagina web gratis