ASSOCIATS,SLMÈTODES DE MARCATGE


SERIGRAFIA

És un tipus d'estampació econòmic destinat a produccions mitjanes i elevades, encara que és factible fer produccions de 10 en endavant, segons els colors que es requereixi. S'empren tintes resistents i duradores, de base aquosa, plastisol, per niló, aplicables a samarretes ia multitud de productes tèxtils. Sobre teixits clars com foscos.És una estampació que el seu cost s'eleva com més colors tingui el motiu a estampar.
El procés de preparació de la serigrafia consisteix de diverses etapes. Totes elles s'efectuen pròpiament al taller.

1. Confecció dels fotolits a partir del disseny.
2. Insolador de pantalles.
3. Preparació de màquina.
4. Estampació.
5. Curat de l'estampació.


Pantalla serigràfica


Les següents consideracions afecten el preu final:

1. Quantitat de dissenys diferents, estampats en la peça.
2. Nombre de colors de cada disseny.
3. Color de la peça, clara més barat que sobre fosca.

El preu està basat en el nombre de colors que té el disseny o els dissenys a estampar.
Cada color és una pantalla que s'ha de confeccionar. Una estampació a 1 color és més econòmica que a 2 o més colors.
Si es decideix estampar en esquena, mànigues, etc. Tot això puja el preu, ja que són més estampacions a realitzar.
Les estampacions sobre fons foscos, requereixen d'un color addicional que fa de base, perquè l'estampació quedi viva i brillant.La mesura del disseny no afecta el preu, costa el mateix. Les estampacions més cares, per tant, seran les que tinguin més colors i si s'han de estampar en diferents posicions.

Les estampacions amb molts colors, com una fotografia, s'estampen en quatricomia sobre peces clares i en 5 tintes sobre peces fosques.

El temps de servei de lliurament és d'aproximadament 5 a 15 dies hàbils.
Servei admès per a quantitats a partir de 25, quatricomia a partir de 50 unitats.
ECO TRANSFER

Un sistema amb el qual es treballa moltíssim. Ideal per a petites i mitjanes produccions, estalvia costos de la serigrafia tradicional i és molt resistent al rentat.

Bàsicament consisteix en un vinil tèxtil estampat i retallat amb plotter.
Ideal per emblemes, text multicolor i qualsevol disseny que sigui retallable. No admet la transparència del color de la peça, excepte en el ECO Transfer per a fons clars.

Ho tenim en efectes mat, brillant i per a fons clars.A més de peces, és possible personalitzar sobre altres articles, com bosses, estoigs, etc.
La limitació de l'ECO Transfer la trobem en:
S'han d'evitar els dissenys reduïts, com ara textos petits, línies molt primes, etc.

VINIL TÈXTIL

Sistema d'estampació d'alta qualitat i molt durador, indicat per a personalitzacions de detalls amplis, 1 color i treballs de poques unitats. Destaca pel seu nivell d'acabat i per la seva total durabilitat.És important el tipus de vinil que s'empra, ja que hi ha de moltes qualitats, el que més s'utilitza, no es nota al tacte, no pesa. Són específics per a estampar sobre cotó i sobre fibra sintètica.

És indicat per a una personalització detallista, preferiblement d'un color, encara que és possible fer composicions amb diferents colors. És una estampació ideal per:

• Aplicació esportiva en dorsals i noms.
• Ideal per personalitzar peces necessàries per a esdeveniments com fires, en els quals no es requereixen quantitats altes i si una qualitat d'acabat superior.
• Ideal per samarretes amb missatge o formes.
• Ideal per estampar mànigues i pantalons.
• Ideal per estampar roba laboral, donada la seva altíssima resistència.

La limitació del vinil la trobem en:

1. No són possibles els degradats de color. Únicament es poden emprar colors plans. Per motius degradats o multicolors, es treballa amb ECO Transfer, que és un vinil imprimible d'excel · lents qualitats.
2. S'han d'evitar els dissenys reduïts, com ara textos petits, línies molt primes, etc.

A banda d'aquesta limitació, no es troben més que avantatges.
Per poder executar la preparació del treball és necessari facilitar el disseny vectoritzat (corel, freehand, illustrator), ja que el vinil és un material que es talla mitjançant Plotter, el que fa un treball bastant manual, però molt recompensat per la seva qualitat d'acabat .

BRODAT

Brodat Convencional (sobre totes les peces).
Brodat 3D (en dessuadores, polars i gorres).
Brodat d'emblemes.
Brodat amb aplic tallat per làser.
Brodat de Gorres.
Brodats MIX, al costat de serigrafies i pedreria.
El brodat és un mètode per personalitzar peces, excel · lent, de qualitat i econòmic.
Excel · lent. Fins a 12 colors, sobre la majoria de peces i molts articles publicitaris, i ofereix una durabilitat de per vida.
Qualitat. En peces com pols, camises, polars, jaquetes, gorres, el brodat és un valor afegit a la peça. L'estampació sobre aquest tipus de peça resta valor, el brodat suma valor.
Econòmic. Amb les nostres màquines industrials multicabeza podem brodar, des brodat detallista a brodat d'alt volum.
Es treballa amb la més moderna maquinària, la marca líder del mercat a nivell mundial, Tajima, actualitzant de forma constant i paral · lela al creixement empresarial.

Els serveis van enfocats al brodat de peça confeccionada (samarretes, polos, dessuadores, polos, gorres, etc.) I al brodat d'emblemes.

Converteix un logotip o un disseny en un emblema brodat, amb base termoadhesiva, permetent el cosit i / o la planxada. Ideal per afegir a butxaques o peces confeccionades que no permeten el brodat directe.

I el més important per al client, és que s'accepten comandes des d'1 unitat. Ofereixen el brodat personalitzat i l'industrial de volum.
Els serveis de brodat van enfocats al sector publicitari, reclamades, petits brodadors, equips esportius, marxandatge i vestuari laboral.
________________________________________


Digitalització (picatge)
Disposa d'àmplia experiència en el treball per realitzar picatge de logotips.

Treballen per a grans empreses que efectuen les seves produccions tèxtils al mercat asiàtic, i també per a petits brodadors que no disposen del temps, tecnologia o coneixements necessaris per efectuar aquest treball tan tècnic.

El picatge és la base del brodat. Consisteix en realitzar el programa de brodat que converteix un logotip en un fitxer comprensible per una màquina industrial brodadora. Tot el coneixement i l'experiència professional, és aplicada en aquesta fase de producció. L'èxit d'un bon brodat, resideix en un bon picatge.
Els terminis de lliurament, són de 24 a 48 hores, per a dissenys facilitats en format vectoritzat i d'1 a 5 dies, per a formats no vectoritzats.
Converteix a qualsevol format de màquina i treballa amb les cartes de colors de Madeira, Ackermann, Coats, Gunold i Sulky.
Poden fer el brodat del picatge i lliurar amb una mostra brodada.
El cost de treball que s'aplica és de 3 a 5 euros les 1.000 puntades, segons la dificultat del treball. Preu mínim per picatge, 25,00 euros. El picatge s'envia al client per email, quedant en la seva propietat.
Els picatge dels dissenys que sol · liciten per brodar al taller, es valoren a preu reduït de 15 a 180 euros segons dificultat. Aquests picatge queden en la seva propietat per vorejar ells en el seu taller sempre que els sol · licitin noves comandes del mateix disseny. Si el client, desitja disposar del picatge en propietat, el facturen al preu de servei de picatge, de 3 a 5 euros les 1.000 puntades, segons la dificultat del treball.
• BRODAT AMB APLIC

Aprofitant la maquinària de tall làser, es pot tallar formes de tela, nylos, pell, i incorporar aquestes formes a l'brodat.
Aquest sistema redueix el nombre de puntades i per tant aconsegueix fer treballs més ràpids i econòmics, presentar treballs amb una presència de molta qualitat i permet brodats grans evitant que en brodats de gran superfície la peça quedi arrugada i molt rígida.
No augmenta significantemente el cost, ja que en reduir puntades, els brodats resulten més econòmics.
Exemples:


Brodant una esquena en jaqueta mitjançant apliqui.contador de visitas

pagina web gratis