BAR - RESTAURANT - MEN┌ DIARI - CASAMENTS - CELEBRACIONS
                                                                                                  SERVEI A LA CARTA

 

                                                                               Som a la Catalunya central - Bages - Calders

menu

  MEN┌ CAP D┤ANY 2019.pdf

                                                  MEN┌ SANT ESTEVE 2019.pdf

 MEN┌ CAP DE SETMANA I FESTIUS


 

PRIMES PLATS
 Amanida de mezclum amb pernil de bodega , espÓrrecs , bola de ensaladilla russa , tomÓquet , fruits secs i gambetes 
     
              Melˇ amb pernil              


Sopa de peix


Canalons de carn fets nostres


Creps farcits de brandada de bacallÓ amb salsa de galeres


Paella de arr˛s mixta de carn i peix ( mimin dues persones )


SEGONS PLATS

Suprema de lluš fresc amb salsa verda , amb fons de patatas , espÓrrec  i clo´sses


BacallÓ amb fons de patata i ceba gratinat amb ai-oli de poma


Filet de porc ral deAviny˛ ( llaminera ) a la brasa amb guarniciˇ o rocafort


Galtes de porc desossades i rostides al forn amb xampinyons i patata


Melˇs de vedella amb salsade ceps , puré de carbassa i tomÓquet xerri


Conill ( mig ) a la brasa amb guarniciˇ amb all i oli


Entrecot de vedella a la brasa amb guarniciˇ o rocafort

( els entrecots tenen un suplement  )


Cuxa de cabrit al forn amb peras

(La cuxa de cabrit té suplement)


POSTRES

Pastissos de la casa ( preguntin al cambrer ) gelat de torro o vainilla , sorbet de llimona o mandarina flam de la casa amb nata , crema catalana , pinya natural , suc de taronja , postre de music amb moscatell i mel i mato


BEGUDES

Vi de la casa ( la campana ) o refresc , pa , aigŘesminerals

PREU CONSULTEU AL TLF. 93 830 91 03

 


                                     
 EL MEN┌ ES SERVIR└ DE LES 13:00 H. A LES 15:30 H.                                                   I I A LA NIT  DE LES 20:30 H. A 22:30 H.

  BON   PROFIT
Flag Counter

pagina web gratis