BAR - RESTAURANT - MENÚ DIARI - CASAMENTS - CELEBRACIONS
                                                                                                  SERVEI A LA CARTA

 

                                                                               Som a la Catalunya central - Bages - Calders

menu
                                    


                                         Saló amb capacitat per a 300 persones

   


                                      APERITIU LA GUARDIA

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

PERNIL IBÈRIC TALLAT DAVANT DELS CONVIDATS AMB TORRADETES DE PA DE XAPATA SUCAT AMB TOMÀQUET

ASSORTIT DE FORMATGES ARTESANS DE OVELLA , DE VACA I CABRA

AMB CODONYAT I PINYONETS

XARRUP SEGONS TEMPORADA

CULLERETA AMB BOLA DE LA NOSTRA ENSALADILLA RUSSA

FUSTA DE EMBOTITS DE CALDERS BULL BLANC I NEGRA ,LLONGANISSA I FUET

TORRADETA AMB TERRINA DE FOIE FETA NOSTRA AMB POMA CARAMEL·LITZADA I REDUCCIÓ DE PEDRO XIMENEZ

MONTADITO DE SALMÓ FUMAT I CAVIAR

TAPETA DE POP A LA GALLEGA AMB PATATA ESCALIVADA

CROQUETES DE POLLASTRE I PERNIL IBÈRIC FETES NOSTRES

ASSORTIT DE PASTES SALADES

TORRADETA AMB BRANDADA DE BACALLÀ GRATINAT

CALAMARS A LA ROMANA

BROTXETA DE CUA DE LLAGOSTÍ AMB TEMPURA I ROMESCO DE VALLS

RISSOTO DE CEPS

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

QUAN ARRIBEN ELS CONVIDATS CELS OFERIRÀ UNA COPA DE CAVA DE BENVINGUDA

QUAN ES COMENÇA L’APERITIU A LA BARRA TINDRAN

REFRESCOS, VERMUTS , BÍTERS , GINEBRA WHISKYS . VI BLANC I NEGRA , JEREZ

CAVA, CERVESA I TOTA MENA DE REFRESCOS , ETC. ETC..........................                               

                                         

                                                                        

                        APERITIU SELECTA                                       ESTIL ( MENÚ Degustació )


Pernil ibèric amb pa de xapata torrat amb tomàquet

Torradeta amb tàrtar de salmó

Assortit de formatges

Terrina de foie feta nostra amb pa de a nous poma caramel·litzada i reducció de Pedro Ximenez

Ravioli farcit de gambes amb salsa de taronja

Brotxeta de sèpia i llagostí amb oli de oliva verge i romesco de valls

Pop a la gallega amb fons de patata escalivada

Calamars a la romana

Risoto de gambes

Vieira amb tomàquet confitat

Cloïsses galleges a la marinera

Dos llagostins grans a la planxa ( per persona )


SEGON PLAT


Filet de vedella a la brasa amb guarnició o salsa de ceps o

Medalló de rap al jabugo amb puré de carbassa i oli de olives negres i chips de carbassa


POSTRA


Pastis....acompanyat de tulipa de gelat amb plat gran decorat amb fruites naturals

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


Vi Torres rosat

Cava Jove & Camps Cinta Púrpura

Pa aigües minerals

Cafès.........( licors apart )

Preu per persona 79.00 euros iva inclòs 


                                                 



 

                      ARXIU pdf APERITIU LA GUARDIA

                      ARXIU pdf APERITIU SELECTE
Flag Counter

pagina web gratis