Granja-Escola Castell Malva

Qui som?

Som una granja escola destinada a apropar els infants al món rural en un ambient lúdic i significatiu degut a que l’estil de vida que porten a la ciutat és molt diferent. Aquest centre estarà compost per diferents espais amplis i naturals com petits horts i grans estables en els quals el nen és familiaritzarà amb l’origen dels aliments que normalment es troba a la taula i amb els diferents animals que no veu dia a dia.
 
Que oferim?
Aquesta granja escola tindrà diferents serveis durant tot l’any:
 
 

- El principal servei es dona com a activitat extraescolar. Es faran tots els Dimarts, Dijous i Dissabte. Els dimarts i dijous l’horari és de 18 a 19.30, i en canvi els dissabtes l’horari és pel matí, de 9 a 13 h.

    

- Un altre servei que donarem durant tot l’any és la possibilitat de que les escoles vinguin d’excursió un dia sencer, des de les 10h del matí fins les 16h de la tarda.

    

- I per últim, el servei més complert és l’intensiu d’estiu. Aquest es realitzarà des de l’última setmana de juny fins a la primera de setembre. L’horari establert és de 9h del matí fins a les 17h i de 17h a 18h es farà un servei d’acollida pels pares que no puguin venir a buscar-los a les 17h.

 
A més, en aquest intensiu es dona el servei de menjador.
 
La granja escola estarà oberta durant tot l’any. Tot i això, als pares els hi donarem un calendari amb tots els dies festius i vacances com ara Nadal i Setmana Santa. Però, encara que estigui tancada els dies festius i de vacances, nosaltres com a sòcies sí que ens encarregarem del manteniment de tota la granja escola, tenint en compte que tindrem animals.
 
 

 

 

 

 

Enviar email

pagina web gratis