Elisenda Llivina

Fisioteràpia - Molins de Rei

 • Tots els drets reservats - 2015

  La fisioteràpia és una teràpia que té com a objectiu avaluar, restablir i mantenir les nostres funcions físiques, com és la movilitat del nostre cos. A més, és un tractament preventiu que serveix per a qualsevol persona.


  El 85% de totes les lesions de la població són d’esquena. Ja sigui per treballar en una oficina vuit hores, per agafar pesos, per fer moviments repetitius o per el continu estrès de la vida diària.


  El més important no és tractar només el dolor, la contractura, sinó buscar la causa original que provoca qualsevol desequilibri i és el culpable del mal de cervicals, lumbars,.. Fer un diagnostic diferencial entre les diferents estructures que localment poden ser responsables de les disfuncions del raquis (disc intervertebral, articulacions interapofisaries, músculs profunds, nervis,..) i analitzar els factors contribuents (estàtica, tensions viscerals,..) responsables de la disfunció local.


   

  A partir d’aquí estructurar una pauta de tractament tant des de un punt de vista local com global. En aquest tractament serà molt important una pauta d’exercicis sobretot per a la musculatura profunda ja que és la musculatura estabilitzadora del raquis. Així evitarem tornar a recaure i mantenir el què s’ha aconseguit prèviament.


  Elisenda Llivina - Fisioteràpia - Molins de Rei

  pagina web gratis