Esquina1 Esquina2

 ELS ESMARRIS DE CREIXELL

menu

 
en l'any 2005 es constitueix oficialment la colla gegantera els esmarris de creixell. amb moltes ganes de fer coses i festes. Hem donat a conèixer el nostre municipi i la seva gent a altres localitats. actualment disposem a part de les dues estrelles locals que són els nostres benvolguts gilmundo i minerva,uns altres dos gegants que són el (nino i la nina) que es van incorporár un any despres,asi com els dos gegantons o manotas ( zipi i zape ) . La nostra ultima incorporació va ser un drac de 8 metres de llargada per mediació del Sr.Jaume Rius Rodriguez, actualment responsable de la recien creada colla de els      SERRALLONGA DE CREIXELL.

Després de molts esforços i obstinació assolim fer realitat un somni que tenia la colla, portar a terme la nostra 1 trobada gegantera a creixell, que es realitza el dia 19 de setembre del 2009 abrigats pel propi ajuntament i de diverses colles de varias comarques, que van voler estar presents en el nostre inici com amfitrions en el món geganter.

Anguany esperem repetir aquesta trobada i superar el nombre de gegants i colles ballant pels carrers del nostre poble. Actualment la nostra colla gegantera no para de creixer i cada dia que pasa entra gent nova a formar part de la nostra familia gegantera i al nostre seguici a Creixell " els esmarris fem poble "

LA CULTURA I LA GENT DE CREIXELL  YA SON DINS DEL MON GEGANTER ARREU DE CATALUNYA
contador de visitas
Esquina3 Esquina4

pagina web gratis