duetmusical joan & laura

violí i soprano

 • C/Subirats 9 2on-2ª
  08770
  Sant Sadurní d'Anoia
  (Barcelona)
  España

  Tel:627064707/937792292

  ELS SONS DE LES EMOCIONS

   
   
  ELS SONS DE LES EMOCIONS és un espectacle creat pel públic més menut, ideal per infants de 0 a 6 anys.
  S'ofereix com a audició musical en escoles bressol i parvulari, en tallers de música per a infants a ludoteques, biblioteques i espectacles de petit format en centres adreçats a activitats culturals.

  Amb aquests dos instruments, el violí i la veu humana, el Joan i la Laura faran despertar els sentits dels qui els escolten. Un ampli ventall de cançons i peces de la música clàssica i popular serà el fil conductor utilitzat pels músics, per fer reconèixer i sentir als oients, els diferents estats de l'ànima : l'alegria, la por, la tristesa, la ira, el neguit i la malenconia. Amb temes tan bonics com : The marching Saints, l'estiu de Vivaldi, el bolero de Ravel, el Rossinyol, l'Al·leluia de Mozart, etc, els qui els escolten podran identificar aquests estats emocionals propis de l'ésser humà. L'audició també compta amb una part didàctica sobre el coneixement del violí, i la veu humana, com a instruments melòdics. Els nens i nenes més grans podran tenir l'oportunitat de que un mestre del violí els ensenyi com s'ha de començar a tocar.
   

   

  Finalment, l'espectacle acaba amb peces conegudes del cançoner infantil, adaptades a les edats dels infants : el peix peixet, cargol treu banya, sol solet...pels més menuts, a músiques de dibuixos animats  i de pel·lícula pels més grans : Doraemon, Bola de drac, la pantera rosa, Sumperman, etc.

  Enviar emailcontador de visitas

  pagina web gratis