Esquina1 Esquina2
          
D´en Sáez, olives
692 60 13 32
www.actiweb.es/densaez

Els formatges d´en Sáez
 692 60 13 32
www.actiweb.es/densaez
 
 
Olives:
Curades en aigua i sal, amanides artesanalment tal i com s’acostumava a fer tradicionalment, a base d´aigua de pou, sal gruixuda, llorer, all, farigola, etc.
La nostra filosofía es basa en l’oferiment de producte de qualitat, la qual cosa fa que les nostres olives siguin sempre les provinents de la collita de l’any i podran ser adquirides durant el seu temps d’esplendor.

Alorenya: de Malaga és la primera oliva amb denominació d'origen. Amanides amb fonoll, farigola, all i pebrot.
Aragó: Com el seu nom indica provenen de la regió Aragonesa. És de mida reduïda, de tonalitat marró fosc-negre, de forma ovalada i amb un considerable os. D'intens sabor dolç ja que és un fruit madur.
Ideal en exqueixades, xatonades, amanides, salpicó de marisc i sobre la pizza
Arbequina: Petita oliva típica de catalunya de sabor amarg. 
Casp: de la regió Aragonesa. És de mida gran, verd, partida i amanida només amb fonoll. Sabor amarg
Gazpatxa: oliva Sevillana picada i amanides amb vinagre de vi blanc i encurtits (cogombre, pebrot, ceba i pastanaga)
Hojiblanca: Córdoba i Jaén. Sabor a herbes aromàtiques amb lleugera amargor i regust final ametllat. 

Sevillana: Autòctona de Sevilla. Oliva camamilla de calibre gran, delicada textura i sabor suau a anxova. 
                                                                                Selecció d´olives:
Mortes d'Aragó: L'oliva d'Aragó posades en llits de sal gruixuda per assecar, rentades i secades al sol. Un rajolí d'oli i ideals per aperitiu.


 
 
Picants: Sevillana amanida amb bitxo, guindilla i caiena. Sense pebres. 
Morada Pic-Llimona: Extremadura. Olives verdes i madures amb forma el · lipsoïdal amb un pic que recorda en petit a una llimona que dóna nom a aquesta.
Mortes a la Castellana: Mortes d'Aragó amanides a la recepta Castellana: romaní, farigola, pebre vermell de la Vera i oli d'oliva.
 

                   

 
 Olives Gregues:         

    
Mixtes "Parthenon": oliva Grega de la regió de Kalamata verd i madura.
Kalamata Super Colosal: oliva Grega de la regió de Kalamata madura i de la mida més gran del mercat. 

Throubes THASSOS: oliva grega seca, molt saborosa i de gust intens. Oliva molt especial.
Combina'l amb uns triangles de formatge de cabra com a centre de plat. 

 
  
    Enviar email
Esquina3 Esquina4

pagina web gratis