Defensa Valenciana
 • ()
  Regne de Valencia

  crea tu página web gratis

  Defenent lo valencià


    Ya esta en funcionament la nova web "Defensa   Valenciana” una web on podràs trobar tota la  informació sobre les mentires, manipulacions i  catalanismes en general del PP, PSPV, BLOC Compromís, Escola Valenciana, AVL i molts mes partits i asociacións que es venen al catalanisme per interesos econòmics ipartidistes.

    Esta web esta creà per a obrir els ulls als valencians i valencianes que no saben qui son, que son i que es lo que realement defenen estos partits i asociacións que molts valencians confien i apoyen inocentment, i que realment son uns traïdors i defensors dels imaginaris "Països Catalans”. Podras vore la informació de forma fàcil i sencilla en documents, videos o images, anirem actualizant i completant esta informació poc a poc per a que tots els valencians s'enteren de les mentires i manipulacions d'estos traïdors i pancatalanistes.

   Ademés també podras trobar informació sobre història, cultura i llengua valenciana, a part d'una secció de mes de 80 enllaços de webs i blogs valencianistes. Des de defensa valenciana demanem colaboració per a anar omplint esta informació, si teniu qualsevol documentació, idea o queixa poseu-se en contacte en mosatros a través del correu electrònic que apareix en la pàgina.
  Gràcies a tots els defensors de lo valencià.   
  Copyright © 2011 DefensaValenciana

  Enviar email contador de visitas

  pagina web gratis