Associació Cowboys de la Selva

Potenciar, desenvolupar i difondre el turisme eqüestre

"Fes-te soci dels Cowboys"

  


Les rutes a cavall són, indubtablement, una de les maneres més naturals i ecològiques d'apropar-se als paratges catalans més emblemàtics. Valls, muntanyes, volcans i platges ofereixen una nova perspectiva quan es coneixen sobre un cavall. El turisme eqüestre ens regala una oportunitat per tornar a sentir-nos en harmonia amb la natura en la seva màxima plenitud. Tot un fenomen basat en la confiança mútua entre genet i cavall. Un cavall que és alhora fort, lleuger i resistent, capaç de traslladar-nos a llocs de somni. Animals admirables, en condicions físiques immillorables, disposats a fer-nos descobrir les variades rutes de turisme eqüestre que travessen Catalunya.

                                                                                                                          Associació Cowboys de la Selva

QUI SOM?

L'Associació Cowboys de la Selva està formada per una junta directiva i un col·lectiu de persones associades les quals tenen en comú la pràctica del TURISME EQÜESTRE amb l'objectiu de conèixer l'entorn natural, cultural i arquitectònic més proper i del nostre País i poder-ho compartir amb tots els genets aventurats en fer rutes, marxes i travessies en cavall.

La principal finalitat de l'entitat és desenvolupar, potenciar i difondre un turisme eqüestre sostenible, ecològic i de qualitat formant una xarxa d'itineraris i allotjaments afavorint el comerç turístic de les comarques catalanes.

L'Associació Cowboys de la Selva és va crear el Juliol del 2008 amb els següents fins:

. Desenvolupar, potenciar i difondre el TURISME EQÜESTRE del nostre País.
. Organitzar activitats hípiques: rutes, travesses, cavallades, Sant Antonis ...
. En queda exclòs tot ànim de lucre.

SERVEIS:

. L'Associació ofereix un servei d'acolliment pels cavalls que es troben en ruta i allotjament dels genets als hostals de la població d'Anglès i cases de turisme rural dels voltants de  la població. Per grups i colles es pot demanar un servei de guies de la zona.

. Informació cartogràfica, tracks gps, itineraris i allotjaments de diferents comarques de Catalunya per fer rutes a cavall.

. A la web hi ha un calendari anual d'activitats eqüestres i seccions de rutes i travessies, cavallades populars, tracks gps i una secció d'enllaços recomanats.

ACTIVITATS:

. Anualment s'organitza una GRAN CAVALLADA POPULAR amb la participació de cavallistes vinguts d'arreu de Catalunya amb l'objectiu de fer un recorregut transcendent pels paratges municipals de la zona amb el màxim número de participants.

. Periòdicament es fan rutes de mitja i alta muntanya i també a la Costa Brava.

. Al calendari d'activitats eqüestres es publiquen les activitats pròpies de l'Associació Cowboys de la Selva i altres activitats comunes i d'interès: AMAC, Sant Antonis de la Província de Girona, esdeveniments, cursets, fires ...

. Qualsevol tipus d'activitat que organitza l'entitat hi pot participar la gent associada i la no associada per tal de que l'activitat tingui més ressò i participació.

FUNCIONS I COL.LABORACIONS DE L'ASSOCIACIÓ:

. Informació i actualització de la pàgina web.
. Planificació de rutes i travessies a través de cartografia digital i sistema de navegació gps.
. Càrrega i descàrrega de tracks gps fets pels socis a través de la web.
. Desenvolupament i organització de tot el sistema logístic per portar a terme rutes, travessies, cavallades i grans trobades .
. L'entitat col·labora amb l'elaboració del calendari anual de les "Festes de Sant Antoni Abat i Cavallades de la Província de Girona” on queda publicat al calendari d'activitats eqüestres.
. Cooperació a la revista Hípica Catalana en la edició i publicació de reportatges de turisme eqüestre.
. Cooperació per fins comuns amb l'AMAC (Associació de Marxes a Cavall de Catalunya).

LOCALITZACIÓ I SEU SOCIAL:

La població d'Anglès, a la Comarca de la Selva, on resideix l'Associació Cowboys de la Selva està situada en un entorn rural i estratègic ideal per fer i practicar turisme eqüestre aprofitant gran part dels senders i les rutes marcades: El Camí dels Avellaners (PR), La Ruta de les Ermites (PR), El Volcà de la Crosa (PR), Els Grans Camins de l'Aigua (PR), La Ruta d'en Serrallonga (GR-178), El Camí de Sant Jaume (GR), ...

La Seu Social de l'Associació és al nou Hotel d'Entitats d'Anglès on es podrà acudir concertant dia i hora trucant al nº tefl. 686 625 940 o per correu electrònic cowboysdelaselva@hotmail.com   per participar en l'organització o informar-se i compartir alguna ruta que es tingui en projecte.Mostra Instal.lacions Cowboys de la Selva en un mapa més gran

Mapa de localització d'Anglès, hostals i instal.lacions Associació Cowboys de la Selva

L'ubicació de les instal.lacions dels Cowboys de la Selva estan a 3 km al sud de la població d'Anglès dintre dels límits del terme municipal.

. Desde Tarragona i Barcelona per l’autopista AP-7 sortida 7 (Girona Sud) direcció Salt-Anglès N-141e fins a la rotonda de l’Antex i entrar al polígon industrial fins arribar al final de les naus.

. Desde Lleida per l’eix transversal C-25 sortida Santa Coloma de Farners-Anglès C-63. A Anglès direcció a Girona N-141e fins a la rotonda de l’Antex i entrar al polígon industrial fins arribar al final de les naus.

. Desde la província de Girona agafar la N-141e i anar a la rotonda de l’Antex que estar situada al sud de les afores del poble d’Anglès i entrar al polígon industrial fins arribar al final de les naus.

.Coordenades GPS: 471998 E / 4644798 N

                                                                                                         


contador de visitas

pagina web gratis