CafeTinta

Idees, persones, paraules.
menu

Nigromàntic
Albert Calls

Estiu Immòbil
Sílvia Tarragó

Antologies poètiques de la col·lecció Poetes de Cabrera de Mar, editada per l'ajuntament d'aquest municipi. La selecció de poemes va  anar a càrrec de Núria López.

Nigromàntic va ser prologat per l'escriptora Care Santos i Estiu immòbil pel poeta  Jordi Valls.


S
Sèrie B
Albert Calls

Recull de relats que exploten els mons del futur, la recerca d'elements màgics i cabalístics o la presència d'éssers irreals situats perillosament a la frontera d'una realitat quotidiana que, en la seva monotonia, obre les portes a noves dimensions. Un còctel literàri escrit amb un registre d'acció i aventura que remet a aquelles pel·lícules de baix pressupost (sèrie B), marcades, moltes vegades, per referents de gènere com l'aventura, la fantasia, la ciència ficció, el terror o el policíac i detectivesc. Produccions que compensaven els pocs recursos amb la imaginació.

Ciutats de l'impossible
Sílvia Tarragó

Recull de relats que descriuen la dura realitat dels universos urbans que contrasta amb els mons paral·lels ficticis que també s'hi poden descobrir. Escenaris tangibles com la Roma dels Cèsars conviuen amb d'altres de llegendàris i impossibles com Drínia. El recull traça un recorregut per ciutats antigues, contemporànies i futures perquè el temps no és obstacle per a la fantasia. Els personatges de cada història són éssers perduts en la immensitat dels segles, aclaparats per uns escenaris que els ultrapassen.
La veu del roure
Sílvia Tarragó

Novel·la ambientada al Maresme, que planteja el xoc entre el món màgic i el real. Explica la història d'una noia nascuda en un ambient rural, propici a les supersticions i a les rondalles, que des del seu naixement viu envoltada d'un caire màgic que s'accentua a mida que va creixent.

 

Aquesta novel·la va ser guardonada amb el premi de narrativa juvenil de la Vall d’Uixó 2008. Està pensada per a un públic de totes les edats, i es planteja com una història inquietant on les coses no són les que semblen i fades i esperits del bosc hi tenen un protagonisme important.Contacta'ns a:

cafetinta@gmail.com

contador de visitas

pagina web gratis