Esquina1 Esquina2
logoTalleres Barba y García S.L
Poliments i cromats en tota classe de metalls
Riera de la Salut, s/n Passatge Masor , 10
08980 Sant Feliu de Llobregat
Barcelona
93.685.24.10


PRESENTACIO

Fundada en 1974, Tallers Barba i García S.L és una empresa dedicada al tractament de superfícies a través de recobriments electrolítics, especialment crom brillantor, crom mat i níquel en tota classe de metalls: zamak, alumini, ferro, llautó...Oferint al client solucions ràpides i flexibles a les seves necessitats.
Abastem una àmplia gamma de sectors entre els quals es troben: aixetes, hostaleria, il•luminació, serralleria, etc.
Sempre ens hem basat en el servei al client i en la qualitat en el treball. Qualitat que queda avalada per la confiança que tenen dipositada els nostres clients des dels nostres inicis.
Juntament amb el nostre equip humà, continuem treballant per seguir fent de Tallers Barba i García una empresa de confiança en el sector.

barbaygarciacat2

_________________________________________________________________________________

Castellano
Enviar email
D'acord amb la LOPD, l'informem que les seves dades personals i adreça de correu electrònic seran part d'un fitxer, el responsable del qual és Tallers Barba i García SL, essent la finalitat del fitxer, la gestió de caràcter adminiastratiu.Si ho desitja, podrà vostè exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició de les seves dades enviant un missatge a la següent adreça de correu electrònic cromados@talleresbarbaygarcia.com indicant en la línia de Assumpte el dret que vol exercitar.
contador de visitas
Esquina3 Esquina4

pagina web gratis