Associació Catalana de Paràlisi i Lesions Cerebrals

Treballem per al Futur dels nostres Fills i per tots aquells que sentin la necessitat d'unir-se a la nostra associació per poder millorar dia a dia en el seu futur

 • AVDA.BARCELONA 107
  08750
  MOLINS DE REI
  (BARCELONA)
  spain

  Tel:633628537

  ascatpace@gmail.com
  relojes web gratis

  pdres


   
   


  NOSOTROS                    

  Qui som

  dinar

  Un grup de familiars d'afectats van començar fa ja bastants anys a promoure l'esport a Catalunya concretament el futbol 7 i futbol sala.
  Començant de zero i amb pocs recursos, hem pogut tirar endavant amb el nostre esforç i l'ajuda de tots aquells que han sentit la necessitat de col · laborar en aquesta tasca esportiva i social alhora.
  Un cop consolidat el nostre club esportiu, hem cregut convenient crear aquesta associació per poder donar millor qualitat de vida als afectats per aquestes lesions de Paralisi Cerebral.
  El sector de la població a qui va dirigida la nostra actuació presenta innombrables necessitats permanents per aconseguir o simplement millorar un mínim de qualitat de vida de les persones afectades.
  No és només la nostra lluita, sinó la de tots, perquè pot afectar a qualsevol persona. Hem d'intentar prevenir-la i diagnosticar-la amb l'antelació suficient perquè les seqüeles siguin mínimes.  Un grupo de familiares de afectados empezaron hace ya bastantes años a promover el deporte en Cataluña concretamente el futbol 7 y futbol sala.

  Empezando de cero y con pocos recursos, hemos podido salir adelante con nuestro esfuerzo y la ayuda de todos aquellos que han sentido la necesidad de colaborar en esta labor deportiva y social a la vez.
  Una vez consolidado nuestro club deportivo, hemos creido conveniente crear esta asociación para poder dar mejor Calidad de vida a los afectados por estas lesiones de Paralisis Cerebral.
  El sector de la población a quien va dirigida nuestra actuación presenta innumerables necesidades permanentes para alcanzar o simplemente mejorar un mínimo de calidad de vida de las personas afectadas.
  No es sólo nuestra lucha, sino la de todos, porque puede afectar a cualquier persona. Debemos intentar prevenirla y diagnosticarla con la antelación suficiente para que las secuelas sean mínimas.
  ASSOCIACIÓ CATALANA DE PARÀLISI I LESIONS CEREBRALS
  ascatpace@gmail.com / infocatpace@gmail.com

  Enviar email contador de visitas

  pagina web gratis