Associació Cultural de Sidamon

    
 A.C.S
      Av. Generalitat s/n
      25222 - Sidamon
Lleida
      Tel.973 560 421
Fax.973 717 115

crea tu página web gratis

Associació Cultural de Sidamon

L’Associació Cultural es va crear l’any 1992.
La finalitat d’aquesta associació és posar al servei del poble activitats culturals com visites a museus, obres de teatre, conferències... També s’ocupa de la celebració de moltes festivitats anuals.
L’associació va començar amb un centenar de socis i, actualment, compta amb uns 300 aproximadament, entre les persones del poble que en són membres així com amics i familiars d’altres municipis del Pla d’Urgell i comarques veïnes.

Activitats

L’associació, a part de les diferents activitats que va proposant cada temporada (teatre, sortides...) , té fixades una sèrie de festes pròpies al llarg de l’any, que són:

La tardor: És el temps que es fan cursos:
- balls de saló
- ball country
- conferències
L’hivern:
- Preparació de les festes de Nadal
    La primavera:
-Comença amb una bicicletada popular que, per poder-hi assistir, cal anar amb bicicleta o a peu a la pineda del poble, mai en un transport contaminant.
L’estiu:
- A l’inici s’organitza un petit aplec del caragol  que, si el temps ho permet, es realitza tambè a la pineda del poble.
- També és en aquesta pineda en la que ben entrat l’estiu es fa un sopar per a tot el poble i aquells amics i familiars de pobles veins ens vulguin acompanyar.
- L’última festa que se celebra a l’estiu és la Diada de Catalunya, l’11 de Setembre. Aquest dia l’associació compta amb la col•laboració de moltes dones del poble que ajuden a realitzar la popular paella d’arròs que té molta acceptació i aplega més de 250 persones.


Contacta amb nosaltres

contador de visitas

pagina web gratis